Hjælp

 • Leder du efter noget i PLAYMOBIL® onlinebutikken

  Leder du efter noget i PLAYMOBIL® onlinebutikken

  Hurtig søgning

  Indtast det ord eller produktnummer du gerne vil finde. Mens du indtaster, vil du blive vist flere forslag og antallet af mulige resultater for dette søgeord.

  Alle PLAYMOBIL®-produkter der indeholder dit søgeord vil blive vist i en liste.

  Eksempel:

  Søg efter Riddere

  Resultater:

  Løveridderens slot

  Falkeridderens slot

  Ridder ...

  Sortering af dine søgeresultater

  Ønsker du at indsnævre din søgning? Ved at bruge filterfunktionen kan du sortere produkterne efter pris, type, alder mv.


 • Brug af din indkøbsvogn

  Brug af din indkøbsvogn

  Når du har besluttet at købe en vare, skal du blot klikke på "Tilføj til vogn" på produktsiden, så vil varen blive tilføjet til din ordre.

  Antallet af produkter og deres pris vil blive vist ved siden af indkøbsvognsymbolet øverst. Hvis du flytter musen over indkøbsvognsymbolet, vil du modtage yderligere oplysninger om de valgte produkter.

  På indkøbsvognsiden kan du ændre antallet af de valgte produkter. Du skal blot indtaste den ønskede mængde i feltet ud for hver vare eller ændre mængden ved at klikke på symbolerne "+" eller "-".

  Du kan også fjerne de valgte produkter fra indkøbsvognen ved at klikke på knappen "x" ved siden af det pågældende produkt.

  Når du har gennemgået indholdet i din indkøbsvogn og er tilfreds med dine valg og har accepteret vores butiks vilkår og betingelser, kan du købe varen ved at klikke på knappen "Tjek ud". Følg de øvrige trin i ordreprocessen (se også "Bestilling").


 • Registrering

  Registrering i PLAYMOBIL® onlinebutikken

  Hvis du allerede har en kundekonto i PLAYMOBIL onlinebutikken, skal du klikke på "Log ind" og indtaste din e-mailadresse/dit brugernavn og din adgangskode.

  Ønsker du at oprette en ny konto? Du kan registrere dig hos os på to måder:

  Klik på "Registrer", udfyld felterne med dit navn og dine log ind-oplysninger og vælg en adgangskode. Gentag adgangskoden i næste linje og klik på "Send".

  Du kan også oprette en ny konto under bestillingsprocessen. Vælg først de ønskede produkter i onlinebutikken. Indkøbsvognen giver dig derefter mulighed for at vælge "Opret en konto".

  Bemærk: Feltene markeret med en blå stjerne er obligatoriske og skal udfyldes for registrering og bestilling.

  Glemt din adgangskode?

  Det gør ikke noget! Du skal blot klikke på "Glemt adgangskode?" i afsnittet Log ind og indtaste din e-mailadresse. Vi sender dig et link via e-mail, så du kan nulstille din adgangskode.


 • Bestilling

  Sådan bestiller du

  Hvornår træder min bestilling i kraft?

  Når du har valgt et produkt, du ønsker at købe, skal du blot klikke på "Tilføj til vogn" på produktsiden, så vil produktet blive tilføjet. Fortsæt på denne måde indtil du har tilføjet alle de produkter, du ønsker at købe. Når du har gennemgået indholdet i din indkøbsvogn og er tilfreds med dine valg og har accepteret vores butiks vilkår og betingelser, kan du købe varen ved at klikke på knappen "Tjek ud".

  I de næste trin bliver du bedt om at vælge din leveringsadresse. Du kan derefter vælge faktureringsadresse (hvis den adskiller sig fra leveringsadressen), betalingsmetode eller indløse et gavekort. Du vil derefter blive vist en oversigt, der giver dig mulighed for at tjekke din ordre igen. Hvis du vil ændre eller rette noget, kan du gå tilbage til de forrige trin og ændre dine oplysninger.

  Ved at klikke på knappen "Send ordre" bekræfter du, at du vil købe de produkter, der er angivet i din ordre.

  Dine ordreoplysninger

  Dine ordreoplysninger vil blive gemt. På samme måde som dine kundeoplysninger og vores vilkår og betingelser kan du til enhver tid åbne og udskrive dine ordreoplysninger. Du skal bare logge ind på vores onlinebutik igen. Her kan du også kontrollere status for din ordre i din kundekonto.


 • Sikkerhed

  Sikkerhed

  For at sikre at dine personoplysninger og computer altid er sikre, mens du surfer på internettet, anbefaler vi, at du bruger den nyeste version af din browser.

  Kryptering

  SSL-krypteringen er blevet en standard på internettet. Den er baseret på kryptering af datakommunikation mellem din internetbrowser og vores server for at undgå sikkerhedsproblemer fra tredjeparter.

  Ordreprocessen i Playmobil® onlinebutikken bruger SSL til at sikre dine personoplysninger (fx din adresse eller dit kreditkortnummer) mod tredjepart. Krypteringen aktiveres i ordreprocessen fra trin 2 - "Fakturering".


 • Tilbageleveringer, refusioner og erstatninger

  Tilbageleveringer, refusioner og erstatninger

  Annullering af ordre

  Du kan annullere din bestilling hos os til enhver tid frem til slutningen af den syvende hverdag fra datoen for modtagelsen af de bestilte varer. Du behøver ikke give os nogen grund til, at du annullerer din ordre og du skal heller ikke betale noget gebyr.

  For at annullere din ordre skal du underrette os skriftligt enten pr. post på adressen nedenfor eller via e-mail til service_nordic@playmobil.com

  Hvis du har modtaget varerne, før du annullerer din kontrakt, skal du sende varerne tilbage til os på vores adresse, der er anført nedenfor, for egen regning og risiko. Hvis du annullerer din kontrakt, og vi allerede har behandlet varerne til levering, skal du returnere varerne, pakket ud, til vores kundeservice på nedenstående adresse.

  Når du har underrettet os om, at du annullerer din ordre, vil enhver sum debiteret til os fra dit kredit-/betalingskort blive sat ind på din konto igen hurtigst muligt og under alle omstændigheder inden for 30 dage efter din bestilling, FORUDSAT AT du returnerer de berørte varer, og at de modtages af os i den tilstand, de var i, da de blev leveret til dig. Hvis du ikke returnerer varerne leveret til dig eller ikke betaler leveringsomkostningerne, har vi ret til at modregne de direkte omkostninger ved tilbagelevering af varerne fra det beløb, der skal krediteres til dig.

  Tilbageleveringer og refusioner

  Såfremt du ønsker at returnere varer, kan du gøre det til enhver tid inden for 3 måneder fra købsdatoen, FORUDSAT at varerne returneres til os i samme stand (inklusive den originale emballage) som de var i, da de blev solgt. Hvis du ikke har et købsbevis, og er varerne i samme stand (inklusive den originale emballage) som da vi solgte dem, kan vi, efter eget skøn, bytte varerne til andre varer af samme værdi eller udstede en kreditnota.

  Defekte varer

  Hvis de varer vi leverer ikke er, hvad du bestilte, eller de er beskadigede eller defekte, eller der leveres en forkert mængde, har vi intet ansvar over for dig, medmindre du underretter os skriftligt på vores kontaktadresse om problemet inden for 10 hverdage efter levering af de pågældende varer.

  Hvis du ikke modtager de bestilte varer inden for 30 dage fra bestillingsdatoen, har vi intet ansvar over for dig, medmindre du underretter os skriftligt på vores kontaktadresse om problemet inden for 40 dage efter bestillingen af de pågældende varer.

  Hvis du giver os besked om et problem, er vores eneste forpligtelse efter dit valg: (a) at levere alle manglende eller ikke-leverede varer, (b) at erstatte eller reparere varer, der er beskadigede eller defekte eller (c) tilbagebetale det beløb, der er betalt for de pågældende varer på den måde vi vælger.

  Dette er ikke beregnet til at begrænse eventuelle rettigheder, du måtte have som forbruger i henhold til gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning eller andre lovbestemte rettigheder, der ikke kan tilsidesættes eller på nogen måde udelukke eller begrænse vores ansvar over for dig for død eller personskade som følge af vores forsømmelighed.

  Se de fuldstændige oplysninger om politikken vedrørende tilbageleveringer, refusioner og erstatninger i vores generelle vilkår og betingelser.

  Alle varer skal leveres tilbage til den følgende adresse:

  Playmobil Northern Europe

  Hogehilweg 24

  1101 CD Amsterdam


 • Juridiske oplysninger

  Juridiske oplysninger

  Copyright

  Copyright 2004 Geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG, Zirndorf, Tyskland

  Alle rettigheder forbeholdes. Alle tekster, billeder, diagrammer, lyd, animations- og videofiler samt deres arrangement er underlagt ophavsret og alle andre love om beskyttelse af intellektuel ejendomsret. Indholdet på dette websted må ikke kopieres, ændres, distribueres eller på anden måde stilles til rådighed for tredjeparter hverken til handelsformål eller til distribution. Anvendelse af vores materialer på andre websteder er ligeledes forbudt. Du må kun downloade indholdet af dette websted til personlig, ikke-kommerciel, privat brug i overensstemmelse med vores internetretningslinjer og forudsat at du overholder alle love om ophavsret, varemærker og anden beskyttelse. Dette er især forbudt ved at slette de respektive oplysninger eller gøre det ellers utilgængelige eller ulæselige. Alle ændringer eller brug af indholdet på vores websted til andre formål er en krænkelse af vores rettigheder og er udtrykkeligt forbudt.

  Varemærker

  Med mindre andet er angivet, er alle varemærker nævnt på PLAYMOBIL®-webstedet lovbeskyttede varemærker tilhørende geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG. Det gælder især varemærkerne PLAYMOBIL®, PLAYMOBIL® System X, PLAYMOBIL® RC Train og PLAYMOBIL® Funpark. Disse varemærker er beskyttet nationalt og internationalt, og må ikke gengives eller kopieres, ændres eller anvendes på anden vis uden udtrykkelig forudgående tilladelse fra geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG.

  Garanti

  Vores websted er opbygget med størst mulig omhu. Selvom vi antager, at de oplysninger vi giver er korrekte, kan de indeholde fejl eller unøjagtigheder. Derfor leverer vi disse oplysninger uden nogen form for forsikringer eller garantier af nogen art, hverken udtrykkelige eller stiltiende. Vi udelukker også enhver form for stiltiende garantier vedrørende salgbarhed, egnethed til bestemte formål eller ikke-overtrædelse af love og patenter. Vi udelukker ethvert erstatningsansvar for direkte eller indirekte skader som skyldes brug af dette websted, medmindre de er forsætlige eller skyldes uagtsomhed fra vores side. Vi udsteder især ingen garanti for, at vores websted, dets indhold og/eller den server, det ligger på, ikke indeholder virus. Derudover påpeger vi, at vi ikke fører tilsyn med andre websteder, der indeholder et link til vores websteder, og at vi ikke kan holdes ansvarlige for deres indhold.

  Licensrettigheder

  PLAYMOBIL® ønsker at præsentere sig for dig med et innovativt og informativt internetprogram. Derfor håber vi, at du nyder dit besøg på vores websted. De immaterielle rettigheder på webstedet, såsom patenter, varemærker og ejendomsrettigheder, er beskyttede, og dette websted giver ikke en licens til brug af immaterielle rettigheder tilhørende PLAYMOBIL® eller nogen tredjepart.

  Din mening

  Vi vil gerne høre din mening om vores produkter og vores websted. Vi vil dog gerne påpege, at vi ikke betragter meddelelser fra dig som fortrolige. Desuden har vi ret til at bruge dine oplysninger på enhver måde, som vi anser for passende og uden nogen form for forpligtelser over for dig. Oplysningerne vi modtager bliver PLAYMOBILs® ejendom, når vi modtager dem, og vi har ret til at bruge alle idéer, koncepter, knowhow eller teknisk information, herunder til udvikling, produktion og distribution af produkter uden nogen forpligtelse til økonomisk kompensation af dig.

  Internetretningslinjer for ikke-kommercielle websteder


 • Internetretningslinjer

  Internet Guidelines

  For Non-Commercial Web Sites

  We at geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG, the source of the PLAYMOBIL® family of products, are excited and honored that many fans and enthusiasts around the world want to share with others information, ideas and their own experiences with respect to the PLAYMOBIL® family of products. As the Internet has developed into an international showcase where anyone can open up his or her computer to the world in the form of a personal web page, we have developed the following guidelines to ensure that any and all uses by fans and enthusiasts of the trademarks and copyrights associated with our products protects and respects our trademarks and copyrights, as well as our other fans and enthusiasts, who are children of all ages. It is difficult to set up precise guidelines for our fans and enthusiasts around the world. As a beginning, however, we have established the following basic principles:

  1. The trust that consumers have in PLAYMOBIL® products and their quality cannot be harmed or compromised by any use of PLAYMOBIL® trademarks or copyrighted materials.
  2. Children will not be exposed to harmful or offensive content on a web site.
  3. he web site will not depict any violence that is inappropriate for children under 5.
  4. The web site will not discriminate or appear to discriminate against any person because of age, race, sex or religion.

  On this basis, we have established the following guidelines and requirements for non-commercial web sites that use any of our trademarks or copyrighted materials.

  Trademarks

  A trademark is a word, image or slogan used to identify the products or services coming from a company. There are several trademarks which are used to identify our products and services, including but not limited to PLAYMOBIL®, PLAYMOBIL® SYSTEM X, PLAYMOBIL® RC TRAIN and PLAYMOBIL® FUNPARK. We have taken steps to register these trademarks in countries around the world to ensure that the use of these trademarks identifies authentic PLAYMOBIL® products made in accordance with our standards of quality. We will allow fans and enthusiasts to use certain of the PLAYMOBIL® trademarks on web sites, only for non-commercial purposes. This means that no PLAYMOBIL® products or services are to be offered for sale, lease or rent on those web sites, and those web sites may not contain or offer links to any other web sites where PLAYMOBIL® products or services are offered for sale, lease or rent, other than web sites operated by geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG or its affiliates (such as www.playmobil.de or www.playmobil.com).

  No use is to be made of the stylized PLAYMOBIL® trademark, which is the logo form appearing at the beginning of this document, nor of any head from a PLAYMOBIL® figure separate from the rest of the product.

  The word PLAYMOBIL® may be used, provided that the "®" symbol or "(R)" appears next to the word. The word PLAYMOBIL® should not be used as a noun, such as "Here is the PLAYMOBIL®," but rather should appear as an adjective, such as "Here is the PLAYMOBIL® figure." The appearance of the PLAYMOBIL® trademarks must be consistent with the other text in typeface and size. We prefer that the PLAYMOBIL® trademark appear in all capitals, but do not require you to do so.

  Any use of the PLAYMOBIL® trademarks must be clearly identified as referring to authentic PLAYMOBIL® products, and must not indicate or imply that the web site is sponsored, authorized or otherwise approved by geobra Brandstätter or its affiliated companies. Use of PLAYMOBIL® trademarks in a large size at the top of a web page would give such an improper impression and we must forbid you from doing so.

  Copyrighted Materials

  A copyright is the right to control the copying of a creative original work, including the creation of derivative works, or works which are based on an original work. All of our products, packaging, instruction sheets and promotional materials are protected by copyright laws around the world. Copying, scanning, distributing and displaying these materials in print or on a web site would infringe our rights. However, for non-commercial purposes and in a limited manner, we will grant permission, upon request, for scanning and copying our copyrighted materials for display on a web site. To request such permission, please complete the form available at www.playmobil.online/copyright_approval, and send it to us by fax to +49-911-9666-120.

  Reproduction of catalogs or of instruction sheets is prohibited.

  Any use of PLAYMOBIL® copyrighted materials must be clearly identified as referring to authentic PLAYMOBIL® products, and must not indicate or imply that the web site is sponsored, authorized or otherwise approved by geobra Brandstätter or its affiliated companies.

  Internet Domain Names

  Internet domain names, specifically the portion which usually appears between "www." and the top level domain, such as ".com", ".net", ".org", ".co.uk" or ".de" have rapidly become a way for people to find information on the Internet about companies or products. Please refrain from registering and/or using the PLAYMOBIL® trademarks as part of an Internet domain name. Such a use creates the impression that the web site is associated with or affiliated with our company or an actual PLAYMOBIL® web site, such as www.playmobil.de or www.playmobil.com. We prohibit the use of any of our trademarks or copyrighted materials on any web site with a domain name that includes "playmobil" or any of our trademarks. If anyone registers such a domain name, we reserve the right to take appropriate steps to compel transfer of that domain name to geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG.

  Disclaimers

  Any web site using any PLAYMOBIL® trademarks or PLAYMOBIL® copyrighted materials, must provide a disclaimer, or written statement which clearly states that the web site is not sponsored, authorized or otherwise approved by geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG or its affiliated companies, and that neither geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG nor its affiliated companies is responsible for any content appearing on such a web site. The disclaimer should appear on the first page of the web site and should also be available by a link on other pages.

  A sample disclaimer you could use is:

  This web site is not owned, operated, sponsored or authorized by geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG. geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG does not endorse, and is not responsible for, this web site or any information or links contained herein; makes no express or implied warranties with regard to any information or links on this web site or any other linked web sites; and is not bound by any statements made on this web site, or by those who own or operate this web site. The trademarks PLAYMOBIL®, PLAYMOBIL® SYSTEM X, PLAYMOBIL® RC TRAIN and PLAYMOBIL® FUNPARK and the copyrighted images of PLAYMOBIL® products are the sole and exclusive property of geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG, which reserves all rights therein. Even if you abide by all of these guidelines (as we hope you do), we cannot be responsible for your web site, or be bound by any statements made on your web site.

  PLAYMOBIL® News and Information

  From time to time, we will distribute news or information about new PLAYMOBIL® products, events or services. This information may be posted on our web site or may appear in printed publications. We plan the distribution of this news and information carefully, and cannot allow rumors or non-public information to be distributed by people "trying to spread the word out." Please respect our plans and our right to keep information private until we are ready to tell the world.

  A Final Note

  We thank you for your anticipated cooperation in abiding by these guidelines. At the same time, however, we reserve the right to withdraw permission to use our trademarks and copyrighted materials on any web site that violates these guidelines. The Internet provides a great new opportunity for instantaneous worldwide communication that allows everyone's voice to be heard. Because the Internet is an evolving mode of international communication, we may find it necessary to modify these guidelines from time to time. While you may think that the guidelines restrict your ability to post whatever you want on a web site, please remember that we are trying to make sure that every child's experience with our PLAYMOBIL® products is a pleasant one.

  geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG


 • Fortrolighedspolitik

  • Databeskyttelseserklæring fra Playmobil Northern Europe

   Vi byder dig velkommen til vores websted og glæder os over din interesse i vores virksomhed. Vi tager beskyttelsen af dine persondata meget alvorligt. Vi forarbejder dine data i overensstemmelse med de anvendelige retsforskrifter til beskyttelse af personrelaterede data, især EU's generelle databeskyttelsesforordning (GDPR: General Data Protection Regulation) og de landespecifikke lovimplementeringer, som gælder for os. Ved hjælp af denne databeskyttelseserklæring informerer vi dig grundigt om behandlingen af dine personrelaterede data gennem Playmobil Northern Europe og dine rettigheder.
   Personrelaterede data er i denne forbindelse de oplysninger, som gør en identificering af en naturlig person mulig. Dertil hører især navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, men også din IP-adresse.
   Anonyme data foreligger, hvis der ikke kan gøres nogen personlig henvisning til brugeren.

  • Ansvarligt sted og databeskyttelsesansvarlig person

   Adresse (Virksomhedens afgiftspligtige adresse)
   Playmobil Benelux B.V
   Vlierwerf 5
   4704 SB Roosendaal
   Nederländerna

   Kontaktinformation
   www.playmobil.com
   E-Mail: service@playmobil.de

   Data protection officer contact:
   dsb@playmobil.de

  • Dine rettigheder som berørt person

   Først vil vi gerne informere dig på dette sted om dine rettigheder som berørt person. Disse rettigheder er fastlagt i artikel 15 - 22 i EU's generelle databeskyttelsesforordning. Denne omfatter:

   1. Ret til oplysning (art. 15 i databeskyttelsesforordningen)
   2. Ret til sletning (art. 17 i databeskyttelsesforordningen)
   3. Ret til berigtigelse (art. 16 i databeskyttelsesforordningen)
   4. Ret til dataoverførbarhed (art. 20 i databeskyttelsesforordningen)
   5. Ret til begrænsning af databehandling (art. 18 i databeskyttelsesforordningen)
   6. Ret til indsigelse mod databehandlingen (art. 21 i databeskyttelsesforordningen)

   For at gøre disse rettigheder gældende bedes du henvende dig til: dsb@playmobil.de. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til databehandlingen i vores virksomhed. Desuden tilkommer dig en klageret til en tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

  • Ret til indsigelse

   Vær venligst opmærksom på følgende i forbindelse med indsigelsesretten:

   Hvis vi behandler dine personrelaterede data til direct mail, har du ret til at gøre indsigelse mod denne databehandling til enhver tid og uden at angive nogen grund. Dette gælder også for en profilering, for så vidt som den står i forbindelse med direct mail.
   Hvis du gør indsigelse mod behandlingen til direct mail, så vil vi ikke længere behandle dine personrelaterede data til disse formål. Indsigelsen er gratis og kan gøres uformelt, så vidt muligt til: dsb@playmobil.de.
   For det tilfælde, at vi behandler dine data til beskyttelse af legitime interesser, kan du gøre indsigelse mod denne behandling af grunde, der fremgår af din særlige situation, til enhver tid; dette gælder også for en profilering, der er baseret på disse bestemmelser.
   I så fald behandler vi ikke længere dine personrelaterede data, medmindre vi kan påvise tvingende, værdige grunde til behandlingen, som vejer tungere end dine interesser, rettigheder og friheder, eller hvis behandlingen tjener til at gøre retskrav gældende, eller til at udøve eller forsvare sådanne retskrav.

  • Formål og retsgrundlag til databehandling

   I behandlingen af dine personrelaterede data bliver bestemmelserne i EU's generelle databeskyttelsesforordning og alle andre bestemmelser om databeskyttelse overholdt. Retsgrundlaget for databehandlingen fremgår især af art. 6 i databeskyttelsesforordningen.
   Vi anvender dine data til oprettelse af forretningsforbindelser, til opfyldelse af kontraktmæssige og lovmæssige forpligtelser, til gennemførelse af kontraktlige forhold, til tilbud af produkter og serviceydelser samt til at styrke kunderelationen, hvilket også kan indeholde analyser til markedsføringsformål og direct mail.
   Dit samtykke indebærer også en tilladelses forskrift vedrørende databeskyttelse. Herved oplyser vi dig om formålene med databehandlingen og om din fortrydelsesret. Hvis samtykket også vedrører behandlingen af særlige kategorier inden for personrelaterede data, vil vi udtrykkeligt henvise dig dertil i samtykket, dvs. art. 88, stk. 1 i databeskyttelsesforordningen.
   En behandling af særlige kategorier af personrelaterede data i henhold til art. 9, stk. 1 i EU's databeskyttelsesforordning sker kun, hvis dette på grund af juridiske forskrifter er påkrævet, og der ikke er nogen grund til at antage, at din beskyttelsesværdige interesse vejer tungere end udelukkelse af behandlingen, art. 88, stk. 1 i databeskyttelsesforordningen.

  • Videregivelse til tredjeperson

   Vi videregiver kun dine data til tredjepart inden for rammerne af de lovmæssige bestemmelser eller ved tilsvarende samtykke. Ellers sker en videregivelse til tredjepart ikke, medmindre vi er forpligtede til det på grund af tvingende retsforskrifter (videregivelse til eksterne organer som f.eks. tilsynsmyndigheder eller retshåndhævende myndigheder).

  • Modtager af dataene / Kategorier af modtagere

   Inden for vores virksomhed sikrer vi, at kun sådanne personer, som har brug for disse til opfyldelse af kontraktmæssige og lovmæssige pligter, modtager dine data.
   I mange tilfælde støtter serviceudbydere vores faglige afdelinger i udførelsen af deres opgaver. Den nødvendige databeskyttelseskontrakt er blevet afsluttet med alle serviceudbydere.
   For at afvikle forsendelsesopgaver med UPS registreres modtagerens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse data videregives til UPS i forbindelse med forsendelse af denne bestilling. Efter at dataene er overført, modtager modtageren en forsendelsesbekræftelse fra UPS med oplysninger om sporing af forsendelsen. Ved at godkende denne databeskyttelseserklæring erklærer du dig indforstået med denne fremgangsmåde.

  • Videregivelse til tredjeland/Hensigt om videregivelse til tredjeland

   En videregivelse af data til tredjelande (uden for EU eller EØS) sker kun, såfremt dette er nødvendigt for at kunne opfylde forpligtelser, er foreskrevet lovmæssigt, eller hvis du har givet dit samtykke til dette.
   Vi videregiver dine personlige oplysninger til en tjenesteudbyder eller til en anden virksomhed i koncernen uden for EØS: Salesforce (stater i USA samt Asien og Stillehavsområdet).
   Dabeskyttelsesbestemmelserne fra Salesforce finder du her: http://www.salesforce.com/company/privacy/

  • Dataenes opbevaringstid

   Vi opbevarer dine data, så længe der er brug for dem til det foreliggende behandlingsformål. Vær venligst opmærksom på, at talrige opbevaringsfrister har til følge, at data fortsat (skal) opbevares. Dette gælder især handelsretlige eller skatteretlige opbevaringsforpligtelser (f.eks. Handelsretten, skattelovgivningen osv.). Såfremt der ikke foreligger videregående opbevaringspligter, slettes dataene rutinemæssigt efter opnåelse af målet.
   Hertil kommer, at vi kan opbevare data, hvis du har givet os din tilladelse hertil, eller hvis der er tale om juridiske kontroverser, og vi har brug for beviser inden for rammerne af de lovmæssige forældelsesfrister, der kan være op til tredive år; den normale forældelsesfrist er tre år.

  • Sikker overførsel af dine data

   For at beskytte de data, der er lagret hos os, bedst muligt mod tilfældig eller forsætlig manipulation, tab, ødelæggelse, eller at uberettigede personer får adgang dertil, sætter vi tilsvarende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforholdsregler ind. Sikkerhedsniveauet kontrolleres løbende i samarbejde med sikkerhedseksperter og tilpasses nye sikkerhedsstandarder.
   Dataudvekslingen fra og til vores websted sker til enhver tid via en krypteret forbindelse. Som overføringsprotokol tilbyder vi HTTPS for vores websted, altid under anvendelse af de aktuelle krypteringsprotokoller.
   Yderligere tilbyder vi vores brugere en indholdskryptering inden for rammerne af kontaktformularerne. Dekrypteringen af disse data er kun mulig for os. Derudover er der mulighed for at benytte alternative kommunikationskanaler (f.eks. postvæsenet).

  • Forpligtelse til klargøring af dataene

   Diverse personrelaterede data er nødvendige til begrundelse, gennemførelse og afslutning af gældsforholdet og opfyldelse af de dermed forbundne kontraktmæssige og juridiske forpligtelser. Det samme gælder for benyttelse af vores websted og af de forskellige funktioner, der stiller denne til rådighed.
   Detaljerne i dette har vi sammenfattet til dig i ovennævnte punkt. I bestemte tilfælde skal data også hhv. indhentes og stilles til rådighed på grund af juridiske bestemmelser. Vær venligst opmærksom på, at behandlingen af din forespørgsel eller gennemførelsen af det tilgrundliggende gældsforhold ikke er mulig uden klargøring af disse data.

  • Kategorier, kilder og oprindelse af dataene

   Hvilke data vi behandler, afgøres af den foreliggende sammenhæng: Dette afhænger af, om du f.eks. afgiver en bestilling online, eller indsender en forespørgsel via vores kontaktformular, om du sender os en ansøgning, eller indgiver en reklamation.
   Vær venligst opmærksom på, at vi stiller oplysninger til særlige behandlingssituationer til rådighed, i givet fald også separat på et egnet sted, f.eks. ved upload af ansøgningsdokumenter eller ved en forespørgsel.

   Ved besøg på vores websted indhenter og behandler vi følgende data:
   1. Navn på internet-serviceyderne
   2. Oplysninger via det websted, hvorfra du besøger os
   3. Den anvendte webbrowser og det anvendte operativsystem
   4. Den IP-adresse, der er tilknyttet din internet-udbyder
   5. Anmodede filer, overførte datamængder, downloads/fileksporter
   6. Oplysninger via webstederne, som du fremkalder hos os, herunder dato og klokkeslæt

   Inden for rammerne af en forespørgsel indhenter og behandler vi følgende data:
   1. Navn, fornavn
   2. Adresse
   3. E-mailadresse
   4. Tiltaleform
   5. Oplysninger om ønsker og interesser

   Inden for rammerne af bestillingen behandler vi følgende data:
   1. Tiltaleform
   2. Navn, fornavn
   3. Firmanavn
   4. Fødselsdato
   5. Modtageradresse
   6. Fakturaadresse
   7. E-mailadresse
   8. Telefonnummer
   9. Data, som på tilladelig måde må behandles fra andre kilder

   Til nyhedsbreve indhenter og behandler vi følgende data:
   1. Navn, fornavn
   2. E-mailadresse
   3. Tiltaleform
   4. Postnummer
   5. Analysedata fra nyhedsbrev-evaluering

   Til konkurrencer indhenter og behandler vi følgende data:
   1. Navn, fornavn
   2. Adresse
   3. E-mailadresse
   4. Fødselsdato
   5. Land

   I forbindelse med tilsendelse af katalog bruger vi følgende oplysninger:
   1. Titulatur
   2. Efternavn, fornavn
   3. Gade og husnummer
   4. Postnummer
   5. By
   6. Land
   7. E-mailadresse
   8. Telefonnummer

  • Kontaktformular / Kontaktmodtagelse pr. e-mail (art. 6, stk. 1 lit. a, b i databeskyttelsesforordningen)

   På vores websted findes en kontaktformular, som kan benyttes til den elektroniske kontakt. Hvis du skriver til os via kontaktformularen, behandler vi dine data, som er angivet inden for rammerne af kontaktformularen, til optagelse af kontakt og besvarelse af dine spørgsmål og ønsker.
   I denne forbindelse overholdes grundprincippet i dataminimering og dataforebyggelse, idet du kun skal angive de data, som er tvingende nødvendige for os til kontaktoptagelse. Disse er din e-mailadresse, tiltaleform, fornavn, efternavn, sagsreference samt selve meddelelsesfeltet. Desuden behandles din IP-adresse af teknisk nødvendighed samt til retsbeskyttelse. Alle øvrige data er valgfri felter og kan angives efter ønske (f.eks. til individuel besvarelse af dine spørgsmål).
   Dersom du henvender dig til os pr. e-mail, vil vi behandle de pr. e-mail angivne personrelaterede data alene med henblik på behandling af din forespørgsel.

  • Nyhedsbrev (art. 6, stk. 1 lit. a i databeskyttelsesforordningen)

   På vores websted kan der abonneres på et gratis nyhedsbrev. Den e-mailadresse, der angives ved tilmelding til nyhedsbrevet, anvendes til afsendelse af det personaliserede nyhedsbrev.
   Herved overholdes grundprincippet i dataminimering og dataforebyggelse, da kun e-mailadressen (i givet fald navn ved personaliseret nyhedsbrev) er markeret som obligatorisk felt. Af teknisk nødvendighed samt til retsbeskyttelse behandles din IP-adresse også ved bestilling af nyhedsbrevet.
   Du kan naturligvis opsige abonnementet når som helst ved hjælp af den frameldingsmulighed, som er angivet i nyhedsbrevet, og dermed tilbagekalde dit samtykke.
   Vi anvender den såkaldte double opt-in-metode til forsendelse af nyhedsbreve via e-mail. Det vil sige, at du kun modtager reklamer via e-mail, hvis du på forhånd udtrykkeligt har bekræftet, at vi skal aktivere newsletter-tjenesten. Dette sker ved, at vi sender dig en e-mail med en underretning og beder dig ved at klikke på et link i denne e-mail om at bekræfte, at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev på denne e-mailadresse.

  • Konkurrence / reklamesamtykke (art. 6, stk. 1 lit. a, b i databeskyttelsesforordningen)

   På vores websted har du mulighed for at deltage i vores konkurrence. Hvis du udfylder konkurrenceskabelonen, behandler vi de data, der er angivet der, udelukkende til gennemførelse af konkurrencen.
   Grundprincippet i dataminimering og dataforebyggelse overholdes, idet du kun skal angive de data, som er tvingende nødvendige, for at vi kan gennemføre konkurrencen og sende en meddelelse om eventuel gevinst til dig. Dette er f.eks. navn, e-mailadresse, tiltaleform, adresse og land.
   De obligatoriske felter er markeret med en (*). Af teknisk nødvendighed samt til retsbeskyttelse behandles din IP-adresse også. De øvrige felter er valgfri og må gerne udfyldes, hvis du har lyst til det. Uden de obligatoriske felter kan vi ikke gennemføre konkurrencen. I så fald er det ikke muligt at deltage.
   Inden for rammerne af konkurrenceskabelonen har du desuden mulighed for at give os dit samtykke til at modtage reklamer. Det er naturligvis også muligt at deltage i konkurrencen uden at give dit samtykke til at modtage reklamer.
   Hvis du giver os dit samtykke ved at afkrydse det relevante afkrydsningsfelt, behandler vi også dine data for at kunne sende dig oplysninger og tilbud på vores produkter / tjenesteydelser (produkter og (sær-)tilbud af mærket PLAYMOBIL fra Playmobil Northern Europe) med posten.
   Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke uden at skulle angive nogen grund på telefon 0911/9666-0, pr. e-mail til gewinnspiele@playmobil.de eller med post til geobra Brandsätter Stiftung & Co.KG, Brandstätter Str. 2-10, D – 90513 Zirndorf.

  • Webshop (art. 6, stk. 1 lit. b i databeskyttelsesforordningen)

   Vi behandler de data, der er angivet inden for rammerne af bestillingsformularen, kun til gennemførelse eller afvikling f kontraktforholdet, såfremt du ikke godkender yderligere anvendelse.
   Grundprincippet i dataminimering og dataforebyggelse overholdes, idet du kun skal angive de data, som er tvingende nødvendige for, at vi kan gennemføre kontrakten eller opfylde vores kontraktlige forpligtelser (dvs. dit navn, din adresse, e-mailadresse samt de til enhver tid nødvendige betalingsdata til den valgte betalingsmetode), eller data, som vi er juridisk forpligtede til at indhente.
   Desuden behandles din IP-adresse af teknisk nødvendighed samt til retsbeskyttelse. Uden disse data vil vi desværre ikke kunne afslutte kontrakten, da vi i så fald ikke kan gennemføre denne eller, eller vi vil være nødsaget til i givet fald af afslutte en eksisterende kontrakt. Naturligvis kan du af dig selv angive endnu flere data, hvis du har lyst til det.

  • Registrering / kundekonto (art. 6, stk. 1 lit. a, b i databeskyttelsesforordningen)

   På vores internetside tilbyder vi brugerne den mulighed at lade sig registrere ved angivelse af personlige data. Fordelen er, at du især kan få indblik i din bestillingshistorik, og at dine angivne data gemmes til bestillingsformularen. Ved en ny bestilling skal du altså ikke indtaste dine data endnu engang.
   Registreringen er således påkrævet eller mulig, enten til opfyldelse af en kontrakt (via vores online-shop) med dig eller til gennemførelse af foranstaltninger før indgåelse af kontrakten, hvis der også gives adgang til gæster.
   Her overholdes grundprincippet i dataminimering og dataforebyggelse, da kun de data, som er nødvendige for registreringen, er afmærket med en stjerne (*) som obligatorisk felt. Der er f.eks. tale om e-mailadressen og adgangskode, herunder gentagelse af adgangskoden.
   Til bestilling i vores online-shop har vi brug for disse data til udlevering og angivelser på fakturaadressen (tiltaleform, fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer). Hvis leveringsadressen er forskellig fra fakturaadressen, skal ovenstående angivelser også angives til leveringsadressen.
   Gennem en registrering på vores internetside gemmes desuden brugerens IP-adresse, datoen samt klokkeslættet for registreringen (tekniske baggrundsdata). Ved tryk på knappen "Registrer nu" giver du dit samtykke til behandling af dine data.
   Vær venligst opmærksom på følgende: Den adgangskode, som du har angivet, lagres hos os i krypteret form. Medarbejdere i vores virksomhed kan ikke læse denne adgangskode. De kan derfor ikke give dig nogen oplysning, hvis du skulle have glemt din adgangskode.
   I så fald skal du benytte funktionen "Glemt adgangskode", hvorved en automatisk oprettet ny adgangskode sendes til dig pr. e-mail. Ingen medarbejdere har ret til at spørge dig om din adgangskode, hverken telefonisk eller skriftligt. Du bedes derfor aldrig nævne din adgangskode, dersom du får spørgsmål af denne type.
   Ved afslutning af registreringen er dine data deponeret hos os til anvendelse af det beskyttede kundeområde. Så snart du registrerer dig på vores internetside med e-mailadresse som brugernavn og adgangskode, klargøres disse data til de handlinger, som du har gennemført på vores internetside (f.eks. til bestillinger i vores online-shop). Udførte bestillinger kan spores i bestillingshistorikken. Ændringer i faktura- eller leveringsadresse kan angives her.
   Registrerede personer har fri mulighed for at gennemføre ændringer / rettelser af faktura- eller leveringsadresse i bestillingshistorikken. Vores kundeservice gennemfører også gerne ændringer / rettelser, hvis du sætter dig i forbindelse med dem. Du kan naturligvis også opløse eller slette hhv. din registrering og/eller din kundekonto igen (under "Min kundekonto", "Slet kundekonto").

  • Betalingssystemer (art. 6 stk. 1 lit. a, b i databeskyttelsesforordningen), kreditvurdering (art. 6 stk. 1 lit. f i databeskyttelsesforordningen)

   På vores online-shop kan du betale på konto, med kreditkort, med PayPal, på efterkrav eller med bankoverførsel (SEPA direct debit). Hertil indhentes de til enhver tid betalingsrelevante data for at kunne gennemføre din bestilling samt betalingsafvikling. Desuden behandles din IP-adresse af teknisk nødvendighed samt til retsbeskyttelse.
   Grundprincippet i dataminimering og dataforebyggelse overholdes, idet du kun skal angive de data til os, som er tvingende nødvendige for at gennemføre betalingen og dermed afvikle kontrakten, eller data, som vi er juridisk forpligtede til at indsamle.
   Uden disse data vil vi desværre være nødt til at afvise afslutningen af kontrakten, da vi i så fald ikke kan gennemføre denne.
   Det af os benyttede betalingssystem anvender en SSL-kryptering til beskyttet overførsel af dine data.

   Henvisning til betaling af faktura:
   Når du vælger betalingsform for din faktura i vores online-shop, foretager vi en kreditvurdering. Til dette formål overføres de kreditvurderingsrelevante data til Arvato til formidling af kreditvurderings- og fejlrisici.

   Databeskyttelseshenvisning til Arvato:
   Vi fremsender dine data (navn, adresse og eventuelt fødselsdato) med henblik på kreditvurdering, informationer til bedømmelse af risiko for betalingsfejl på grundlag af en matematisk-statistisk proces under anvendelse af adressedata samt til verificering af din adresse (test af leveringsmulighed) til infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstr. 99, 76532 Baden-Baden.
   Retsgrundlaget for disse overførsler er artikel 6, stk. 1, lit. b og artikel 6, stk. 1, lit. f i databeskyttelsesforordningen. Overførsler på grundlag af disse bestemmelser må kun ske, for så vidt som dette er påkrævet til varetagelse af vores virksomheds eller tredjeparts berettigede interesser, og det ikke vejer tungere end de berørte personers interesser såsom grundlæggende rettigheder og grundfriheder, som kræver beskyttelse af personrelaterede data. Detaljerede oplysninger om ICD i forhold til art. 14 i den europæiske databeskyttelsesforordning ("EU GDPR"), dvs. oplysninger om forretningsmæssige formål, om datalagringsformål, om datamodtagere, om selvoplysningsret, om anmodning om sletning eller rettelse osv., finder du i hhv. Bilaget eller under følgende link: (https://finance.arvato.com/icdinfoblatt).

   Henvisning til kreditkortbetaling:
   Som det er almindeligt ved kreditkortbetalinger, kontrolleres angivelserne til kreditkortet, og der udføres en kreditvurdering.

   Henvisning til PayPal:
   PayPal er en virksomhed under PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal , L-2449 Luxembourg. Hvis den pågældende person under bestillingen på vores online-shop vælger "PayPal" som betalingsmulighed, overføres data om den pågældende person til PayPal.
   Ved at vælge denne betalingsmulighed indvilliger den pågældende person i overførsel af personrelaterede data, som er nødvendige til betalingsafvikling. De personrelaterede data, som overføres til PayPal, er som regel fornavn, efternavn, adresse, e-mailadresse, IP-adresse, telefonnummer, mobiltelefonnummer eller andre data, som er nødvendige til betalingsafvikling.
   Til afvikling af købskontrakten er det også nødvendigt med sådanne personrelaterede data, som hænger sammen med den aktuelle bestilling. Oplysninger om databeskyttelse hos PayPal kan hentes under følgende link:
   https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-prev (for den juridiske situation fra 25.5.2018).

   Henvisning til direct debit:
   Som normalt ved bankoverførsler indhentes dine kontodata (IBAN, kontoindehaver) for at debitere det tilsvarende beløb fra din konto.

  • Katalogforsendelse pr. post/ e-mail (art. 6 stk. 1 lit. a, b EU-DS-GVO)

   De oplysninger, som du angiver på bestillingsformularen, bruger vi udelukkende til afvikling af katalogforsendelsen, medmindre du har givet dit samtykke til en yderligere anvendelse af dine oplysninger.
   Her følges princippet om hhv. økonomisk omgang med og undladelse af data, idet du kun skal angive de oplysninger, som er absolut nødvendige for at kunne ekspedere ordren (dvs. for-, efternavn, forsendelsesadresse, e-mailadresse, telefonnummer).
   Endvidere vil din IP-adresse blive registreret, dels som en teknisk nødvendighed, dels som en retslig beskyttelse.

  • Reklameformål til eksisterende kunder (art. 6, stk. 1 lit. f i databeskyttelsesforordningen)

   Playmobil Northern Europe er interesseret i at pleje kunderelationen med dig og at tilsende dig oplysninger og tilbud på vores produkter / serviceydelser (kataloger og nyhedsbreve). Derfor behandler vi dine data for at kunne tilsende dig tilsvarende oplysninger og tilbud pr. e-mail og pr. post.
   Hvis du ikke ønsker det, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod anvendelsen af dine personrelaterede data til direct mail-formål; dette gælder også for en profilering, for så vidt som det har forbindelse med direct mail. Hvis du gør indsigelse, vil vi ikke længere behandle dine data til dette formål.
   Du kan gøre indsigelse gratis og uformelt og uden at angive en grund, og indsigelsen skal så vidt muligt stiles pr. telefon til 0911/9666-0, pr. e-mail til service@playmobil.de eller med post til geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG, Brandstätterstraße 2 - 10, D - 90513 Zirndorf.

  • Automatiserede afgørelser i enkelttilfælde

   Vi bruger rent automatisk generering med henblik på at træffe afgørelse i følgende tilfælde:
   Hvis du vælger betalingstypen Regning i vores online-shop udfører vi en kreditvurdering. Til dette formål formidles kreditrelevante data til Arvato med henblik på efterforskning af kreditværdighed eller kreditrisiko. Du kan få flere oplysninger her.

   Hvis du har spørgsmål til fremgangsmåden, eller hvis du vil have mere at vide om konsekvenserne, bedes du kontakte os på dsb@playmobil.de.

  • Cookies (art. 6 stk. 1 lit. f i databeskyttelsesforordningen), art. 6 stk. 1 lit. a i databeskyttelsesforordningen ved samtykke)

   Vores internetsider anvender såkaldte cookies flere steder. De tjener til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Cookies er små tekstfiler, der lægges ind på din computer, og som din browser gemmer (lokalt på din harddisk).
   Ved hjælp af disse cookies er det muligt for os at analysere, hvordan brugerne benytter vores websteder. På den måde kan vi udforme webstedets indhold, så det svarer til de besøgendes behov. Desuden har vi ved hjælp af cookies mulighed for at måle effektiviteten af en bestemt annonce og at placere den for eksempel afhængigt af de tematiske brugerinteresser.
   De fleste af de cookies, som vi bruger, er såkaldte "sessions-cookies". Disse slettes automatisk efter dit besøg. Permanente cookies slettes automatisk af din computer, når deres gyldighedsperiode (som regel seks måneder) er udløbet, eller du selv sletter dem inden gyldighedsperiodens udløb.
   De fleste web-browsere accepterer cookies automatisk. Du kan dog også ændre indstillingerne i din browser, hvis du helst ikke vil sende informationerne. Du kan alligevel benytte tilbuddene på vores internetside uden begrænsninger (undtagelse: konfiguratorer).
   Vi sætter cookies ind for at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Derudover sætter vi cookies ind for ved hjælp af dem at gøre det muligt at udføre en analyse af, hvordan brugerne benytter vores websteder. På den måde kan vi udforme indholdet, så det svarer til de besøgendes behov. Desuden har vi ved hjælp af cookies mulighed for at måle effektiviteten af en bestemt annonce og at placere den for eksempel afhængigt af de tematiske brugerinteresser.
   Cookies gemmes på brugerens computer og overføres fra denne til vores hjemmeside. Derfor har du som bruger også fuld kontrol over anvendelsen af cookies. Gennem en ændring af indstillingerne i din internetbrowser kan du deaktivere eller begrænse overførslen af cookies. Endvidere kan cookies, som allerede er anbragt, slettes via en internetbrowser eller andre softwareprogrammer. Dette er muligt i alle gængse internetbrowsere.
   Vær venligst opmærksom på følgende: Hvis du deaktiverer indstillingen for cookies, er alle funktioner på vores internetside under visse forhold ikke fuldt anvendelige.

  • Brugerprofil / webtracking-proces

   Databeskyttelseshenvisning til Econda:
   Til behovsbaseret udformning samt til optimering af dette websted opsamles og gemmes anonymiserede data gennem løsninger og teknologier fra econda GmbH, og der oprettes brugsprofiler på grundlag af disse data under anvendelse af pseudonymer. Til dette formål kan der indsættes cookies, der gør det muligt at genkende en internetbrowser. Brugsprofiler føres dog ikke uden den besøgendes udtrykkelige samtykke sammen med dataene via bæreren af pseudonymet. Frem for alt gøres IP-adresser uigenkendelige umiddelbart efter indgangen, hvorved en tilordning af brugsprofiler til IP-adresser ikke er mulig. Anvendelsen af pseudonymiserede data sker på grundlag af bestemmelserne i §15, stk. 3 TMG (tysk lov om telekommunikationstjeneste). Besøgende på dette websted kan til enhver tid for fremtiden gøre indsigelse mod denne opsamling og lagring af data her. Indsigelsen gælder kun for det apparat og den webbrowser, hvor den er sat, processen skal derfor i givet fald gentages på alle apparater. Hvis du sletter fravalgs-cookien, overføres henvendelser og forespørgsler igen til econda.

  • Oplysninger om databeskyttelse på de social medier

   Playmobil Northern Europe vedligeholder forskellige præsentationer på de "social medier" for at kommunikere med brugerne, der er tilmeldt dér, og for at kunne informere dem om vores tilbud.
   Vi gør brugerne opmærksom på, at anvendelsen af disse platforme, hvor de disponerer over funktioner, der et stillet til rådighed, sker på eget ansvar. Dette vedrører særligt din konkrete adfærd på disse platforme. Dette gælder specielt for brugen af interaktive funktioner (f.eks. når der kommenteres, deles eller bedømmes).
   Hvad angår redigeringen af dine personrelaterede data har vi imidlertid et fælles ansvar med Facebook over for alle kunder, interessenter og brugere. Vi er bevidste om dette ansvar, og det er vigtigt for os at beskytte dine data. Desværre kan vi ikke opfylde vort ansvar i fuldt omfang, da Facebook ikke giver os den gennemsigtighed, som er nødvendig for, at vi kan opfylde de nævnte informationskrav. Vi bestræber os imidlertid på at oprette alle påkrævede forholdsregler for at beskytte dine data.
   Vi gør desuden opmærksom på, at dine data kan behandles uden for den Den Europæiske Union, når du benytter platformene. Ved at certificere iht. EU-US Privacy Shield garanterer udbyderne i USA, af EU's databeskyttelsesregler også gælder, når data behandles i USA.
   Desuden kan dine anvendelses- og brugerrelaterede informationer behandles med henblik på markedsforsknings- og reklameformål. F.eks. kan der oprettes anvendelsesprofiler ud fra de resultater, der fremkommer som følge af din adfærd som bruger. Derved er det muligt at tilknytte f.eks. visninger af reklamer inden for og uden for platformene. Til dette formål gemmes der som regel cookies på din slutenhed. Uafhængigt deraf kan der i anvendelsesprofilerne også gemmes data, der fås direkte fra din slutenhed (særligt hvis du er medlem af de pågældende platforme og er logget på dér).
   Vi som udbydere af denne informationstjeneste indhenter og behandler derudover ikke data, der fremkommer, når du bruger vores service.
   Behandlingen af brugernes personrelaterede data eksekveres på grundlag af vores berettigede interesse i en effektiv information til og kommunikation med brugerne iht. art. 6 stk. 1 lit. f. EU-DS-GVO. Hvis du bliver anmodet om samtykke til databehandling (f.eks. ved at sætte flueben i et afkrydsningsfelt eller ved at trykke på en knap), er retsgrundlaget for databehandlingen givet i art. 6 stk. 1 lit. a., art. 7 EU-DS-GVO.

   Mulighed for protest
   Hvis du er medlem af et socialt netværk og ikke ønsker, at netværket indsamler data via vores præsentation og sammenkæder dem med dine gemte medlemsdata ved det pågældende netværk, skal du

   logge dig ud, før du besøger vores præsentation ved det pågældende netværk
   slette cookies på enheden og
   lukke din browser ned og genstarte den

   Når du har tilmeldt dig igen, genkendes du imidlertid atter af netværket som en bestemt bruger.
   Hvis du gerne vil se en detaljeret fremstilling af de pågældende behandlinger og muligheder for protest (Opt-Out), henviser vi til udbyderens angivelser, der linkes til i det følgende.
   Også i tilfælde af indhentning af oplysninger og udøvelse af brugerrettigheder gør vi opmærksom på, at disse procedurer bedst kan gøres gældende hos udbyderne. Det er nemlig kun udbyderne, der har adgang til brugerdataene og som følge deraf kan reagere direkte på din forespørgsel og formidle oplysninger. Hvis du alligevel har brug for hjælp, kan du henvende dig til os.

   Facebook (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland) – Databeskyttelseserklæring: https://www.facebook.com/about/privacy/, Opt-Out: https://www.facebook.com/settings?tab=ads og http://www.youronlinechoices.com, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

   Google / YouTube (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) – Databeskyttelseserklæring: https://policies.google.com/privacy, Opt-Out: https://adssettings.google.com/authenticated, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.

   Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA) – Databeskyttelseserklæring/ Opt-Out: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

   Twitter (Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA) –Databeskyttelseserklæring: https://twitter.com/de/privacy, Opt-Out: https://twitter.com/personalization, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.

   Oplysning om ophavsret og ophavsret til kunstværker
   Hvis du ønsker at offentliggøre billeder, tekster, tegninger, videoer, musik osv., bør du vide, at du dermed afgiver alle anvendelsesrettigheder til netværket, hvad der i sidste ende kan have retlige konsekvenser for dig, hvis du ikke selv er ophavsmand eller ejer af rettighederne dertil.

  • Online-tilbud vedførende børn

   Personer under 16 år må ikke uden tilladelse fra forældre/værger afgive personrelaterede data til os og heller ikke indsende en samtykkeerklæring. Vi skal opfordre forældre og værger til at deltage aktivt i deres børns online-aktiviteter og -interesser.

  • Links til andre udbydere

   Vores websted indeholder også - tydeligt genkendelige - links til andre virksomheders internetsider. For så vidt som links til andre udbydere er forhåndenværende, har vi ingen indflydelse på disses indhold. Derfor kan der ikke overtages nogen garanti eller noget ansvar for dette indhold. For indholdet på disse sider er den pågældende udbyder eller operatør af siderne altid ansvarlig.
   De forbundne sider blev kontrolleret på tidspunktet for oprettelse af linket med hensyn til eventuelle lovovertrædelser og genkendelige forseelser. Ulovligt indhold var genkendeligt på tidspunktet for oprettelse af linket. En permanent indholdsmæssig kontrol af de forbundne sider er dog ikke rimelig uden konkrete referencepunkter til en lovovertrædelse. Ved bekendtgørelse om lovovertrædelser fjernes sådanne links omgående.


 • Brugsbetingelser

  GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER
  FOR KUNDEORDRER AFGIVET VIA INTERNETTET FRA DANMARK

  1. Definitioner

   Begreberne anvendt i disse generelle betingelser ("Betingelserne") er defineret som følger:

   1. Vi (os og vores): Det private selskab med begrænset ansvar Playmobil Benelux BV med hovedsæde i Roosendaal og hovedkontor i Vlierwerf 5, 4704 SB Roosendaal, korrespondanceadresse Hogehilweg 24, 1101 CD Amsterdam (e-mailadresse: service_nordic @ playmobil.com) og registreret i Handelsregisteret under nummer 23053624 og med momsnummer NL 007591020 B01.
   2. Du (og din): Alle fysiske personer, med hvem vi indgår en kontrakt, eller til hvem vi afgiver tilbud eller for hvem vi udfører nogen (juridisk) handling.
   3. Kontrakt: Alle kontrakter indgået mellem dig og os.
   4. Produkter: Alle varer, der er genstand for en kontrakt.
  2. Anvendelsesområde

   1. Disse betingelser udgør en integreret del af alle kontrakter.
   2. Ændringer af disse vilkår eller afvigelser fra specifikke dele af kontrakten er ikke bindende for os, medmindre vi har bekræftet vores accept af disse ændringer eller afvigelser skriftligt.
  3. Tilbud og kontrakt

   1. Alle tilbud er underlagt kontrakt, medmindre tilbuddet indeholder en udtrykkelig erklæring om det modsatte.
   2. En kontrakt indgås indledende, når vi udtrykkeligt har bekræftet ordren, eller hvis vi har implementeret ordren.
   3. De leverede produkter kan afvige på underordnede punkter fra de billeder og specifikationer, der er angivet på webstedet. Du har ikke ret til at få kontrakten ophævet, hvis forskellen i forhold til billederne og specifikationerne på webstedet er mindre.
  4. Priser og betalinger

   1. Alle priser på webstedet kan ændres. Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms, men inkluderer ikke fragtomkostninger eller eventuelle omkostninger for tilbageleveringer.
   2. Din betaling skal altid ske med kreditkort.
   3. Vi beholder ejerskabet af alle produkter leveret til dig, indtil du fuldt ud har opfyldt dine betalingsforpligtelser i henhold til kontrakten, under hvilken vi har leveret produkter til dig.
  5. Leveringer

   1. Leveringstiderne angivet på webstedet er vejledende. Vi vil dog forsøge at fuldføre en ordre inden for 30 dage efter ordren. Hvis et bestilt produkt ikke kan leveres inden for disse 30 dage, informerer vi dig og refunderer pengene til dig.
   2. Produkterne leveres udelukkende i Danmark.
  6. Afkølingsperiode

   1. Du er forpligtet til grundigt at inspicere produkterne for fejl ved levering. Du har ret til at opsige kontrakten uden begrundelse, helt eller delvist, inden for to uger efter modtagelsen af de bestilte produkter. Kontrakten kan opsiges ved at sende en meddelelse eller en e-mail adresseret til Playmobil Northern Europe, att. Consumer Service Nordic, Nispensestraat 102, 4701CZ, Roosendaal eller service_nordic@playmobil.com. Du kan derefter sende de bestilte produkter til den adresse, du får til dette formål. Beløb, som du allerede har betalt for returnerede produkter vil blive tilbagebetalt til dig senest 30 dage efter, at kontrakten er opsagt. Vi forbeholder os ret til at afvise returnerede produkter eller kun kreditere en del af det allerede betalte beløb, hvis de ikke returneres i den tilstand, som du modtog dem i, af årsager som kan tilskrives dig.
  7. Garantier

   1. I mangel på erklæring om det modsatte er alle produkter omfattet af en garantiperiode på tre år fra leveringsdatoen. Denne garanti gælder udelukkende for produkter leveret i Danmark. Garantien dækker gratis udskiftningen eller - efter dit eget valg - reparation, efter vores bedste evne, af eventuelle materiale- eller fremstillingsfejl i de leverede produkter under garantiperioden, forudsat at disse fejl rapporteres til os skriftligt eller via e-mail sammen med en detaljeret beskrivelse i løbet af den ovennævnte garantiperiode. Alle udskiftede dele bliver vores ejendom. I stedet for at reparere eller udskifte det leverede produkt kan vi også vælge at refundere købsprisen. Disse garantibetingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder og krav, såsom retten til at opsige kontrakten og erstatning for skader. Alle dine reklamationer skal ledsages af en tydelig skriftlig beskrivelse af reklamationen og en kopi af købsfakturaen.
  8. Ansvar

   1. Vi har udelukkende et erstatningsansvar over for dig som fastsat i denne artikel 8.
   2. I tilfælde af manglende overholdelse af kontrakten fra vores side, er vi udelukkende ansvarlige for de direkte skader, der opstår som følge deraf, og forudsat at vi først holdes straks og korrekt i misligholdelse, og gives en rimelig frist til at opfylde vores forpligtelser. "Direkte skader" er udelukkende defineret som: skade på de leverede produkter, skade på din ejendom og personskade.
   3. Vores samlede ansvar for manglende overholdelse af kontrakten er begrænset for hver forekomst til betaling af de direkte skader maksimalt op til det beløb, som du har betalt for det pågældende produkt, eksklusive moms og andre omkostninger, og hvor en serie af begivenheder anses for at være en enkelt begivenhed, medmindre andet er aftalt gensidigt. Kompensationen vil under ingen omstændigheder overstige 250 euro, medmindre den forsikring, vi har tegnet, udbetaler et højere beløb i det pågældende tilfælde.
   4. Vi kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for indirekte tab, herunder tab af data eller følgeskader.
   5. Bestemmelserne i de foregående afsnit berører ikke vores ansvar i forbindelse med produktansvar.
   6. Vi vil ikke påberåbe os ansvarsbegrænsninger, hvis det pågældende tab skyldes en forsætlige handling eller udeladelse eller forsætlig hensynsløshed udført af os eller af vores ledende medarbejdere, der er en del af direktionen eller selskabsledelsen.
  9. Hændelser vi ikke har kontrol over

   1. Vi har udelukkende et erstatningsansvar over for dig som fastsat i denne artikel 8.
  10. Force majeure

   1. Force majeure er på vores side, blandt andet, defineret som: strejker, arbejdsnedlæggelser og lock-outs, optøjer, stagnation eller andre produktionsproblemer eller problemer med vores leverandører og/eller transport leveret af os selv eller af tredjeparter og/eller devaluering, forhøjelse af importafgifter og/eller punktafgifter og/eller skatter og/eller lovbestemte foranstaltninger samt manglende tilladelse fra regeringen, sygdom eller mangel på personale af anden grund.
   2. I tilfælde af force majeure suspenderes forpligtelsen for den part, der påberåber sig force majeure, så længe force majeure står på.
  11. Personoplysninger

   1. Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende regler for beskyttelse af personlige oplysninger og vores fortrolighedserklæring.
  12. Gældende lov og kompetent domstol

   1. Betingelserne og kontrakten er underlagt hollandsk lovgivning. Anvendelsen af Wien-salgskonventionen fra 1980 (CISC) er udelukket.
   2. Alle tvister, der opstår som følge af kontrakten eller disse betingelser, henvises først og fremmest til retten som har domstolskompetence i dit valgte hjemsted eller dit faktiske bopælssted.
  13. OS-platform til udenretslig løsning af tvister online

   I henhold til EU-forordning nr. 524/2013 har Europa-Kommissionen etableret et interaktivt websted til udenretslig afvikling af online juridiske transaktioner. Du kan finde Europa-Kommissionens OS-platform her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


 •