Online reservedelsservice

Har du PLAYMOBIL®-sæt, der har manglende dele eller dele som er i stykker? Eller har du købt et brugt sæt, der mangler dele. Med PLAYMOBIL® online reservedelsservice kan du nemt bestille reservedele. Du skal blot vælge de nødvendige reservedele på produktsiden i PLAYMOBIL® onlinebutikken og lægge dem i din indkøbskurv. Eller du kan søge efter reservedele gennem afsnittet "Find reservedele" ved hjælp af det 8-cifrede reservedelsnummer, som findes på samlevejledningen.

  • op til en ordreværdi på 40 DKK: 30,00 DKK
  • ordreværdi på 40,01 DKK - 200 DKK: 40,00 DKK
  • fra en ordreværdi på 200,01 DKK og derover: 50,00 DKK

Leveringstiden for enkelte stykker er fra 2 til 4 uger. Hvis du bestiller almindelige PLAYMOBIL®-produkter og/eller direkte servicetilbehør, gælder vores normale brugsbetingelser. Alle handlinger og rabatter, der gælder for den direkte service og det almindelige sortiment, gælder ikke for den online reservedelsservice.

Kontrakten indgås, så snart vi bekræfter din ordre, sender de bestilte reservedele, og hvis vi ikke afviser den inden for to uger efter modtagelsen. Bemærk venligst, at kun mængder til almindelig privat brug kan bestilles. Vores reservedelsservice er kun tilgængelig for slutbrugere. Servicen er ikke beregnet til brug for forhandlere, og videresalg af reservedele er ikke tilladt. Dette vil resultere i, at vi trækker alle kontrakter med køberen tilbage. Vi beder om din forståelse for, at din online ordre ikke kan kombineres med en ordre foretaget med ordreformular af logistiske grunde. Bemærk venligst, at vi ikke er i stand til at tilbyde refusion eller bytte reservedele, der er bestilt ved fejl.

The delivery time of spare part orders is currently about 3 weeks.

Forespørgsler om reservedele

PLAYMOBIL® online reservedelsservice tilbyder et udvalg af særligt populære reservedele. Hvis du har brug for reservedele, der ikke er tilgængelige online, bedes du kontakte vores kundeservice på service_nordic@playmobil.com . For at modtage et tilbud på reservedele, skal du bruge det 8-cifrede reservedelsnummer, som findes på samlevejledningen. Vær opmærksom på, at vi kan levere reservedele fra sæt, der ikke er ældre end 4-5 år.

Reservedelsnumre

Hvis du ikke har samlevejledningen ved hånden, hvor du kan finde reservedelsnummeret, så kan du hente instruktionsfolderen til PLAYMOBIL®-produkter på PLAYMOBIL® webstedet www.playmobil.com (Danmark) under samleanvisningerne. Hvis den vejledning du har brug for ikke kan ses online, bedes du kontakte vores kundeservice på service_nordic@playmobil.com. Aktuelle produktkoder kan findes på www.playmobil.com (Danmark) under onlinebutik. Hvis du skal bruge produktkoden til et gammelt sæt, kan dette findes ved at gå ind på www.playmobil.com, vælge det tyske flag og ”produktarkiv” nederst til venstre på startsiden.