VW

Volkswagen-modeller fra PLAYMOBIL -
med personlighed

Design din egen Volkswagen fra PLAYMOBIL

I starten af 2021 så to legendariske VW-klassikere første gang dagens lys i PLAYMOBIL-format, og har siden begejstret både fans og bilsamlere. Folkevognsbussen, eller “folkevognsrugbrødet” som det også blev kaldt, har i mere end 70 år fulgt os gennem hverdagen i tykt og tyndt, og har i generationer kørt sig lige ind i sine ejeres hjerter. Kult-camperen med den spontane California Feeling får stadigvæk den dag i dag drømmen om frihed og uafhængighed til at gå i opfyldelse og er den trofaste følgesvend på nye eventyr.

VW
VW

De nytilkomne Volkswagen-modeller i PLAYMOBIL-vognparken er mindst lige så legendariske: Den første Volkswagen, type 1, har kørt på landevejene i mere end 75 år. VW-Boblen er en ægte klassiker og var med mere end 21 millioner producerede eksemplarer længe den mest solgte bil i verden, før den blev overhalet af VW Golf. Den slog sine folder som filmstjernen “Herbie” på filmlærredet og er som familiebil kendt og elsket i alle egne af verden. PLAYMOBIL-miniaturen imponerer ud over det originale design og den nøjagtige fremstilling med tagbagagebærer og masser af tilbehør til næste familieudflugt.

VW

PLAYMOBIL Volkswagen Designer –
En kærlighedserklæring til din drømmebil

VW

Med den unikke PLAYMOBIL Volkswagen Designer kan du nu designe dit personlige VW-rugbrød eller din helt egen VW-Boble helt efter dine drømme. Find den ønskede køretøjs-, tag- og eksteriørfarve, og sammensæt din helt egen drømmemodel.

Du kan også vælge mellem to kulørte ark med klistermærker med bryllups- eller blomstermotiver, som giver dit køretøj et personligt særpræg. Som en ekstra feature kan du endda designe din helt egen drømmenummerplade og blandt 17 sjove figurer vælge dit helt eget originale PLAYMOBIL-figurpar. På den måde bliver PLAYMOBIL Volkswagen T1-bussen eller -Boblen din helt personlige legetøjs-drømmebil.

VW
VW

Du finder Volkswagens designværksted her

VW

Ikke uden min VW

Inspireret af fans:
VW around the world

Præcis som den store originale bil har Volkswagen-modellerne fra PLAYMOBIL også allerede været på mange eventyr, for ægte fans tager deres Folkevogn med overalt. Med disse imponerende fotos viser fans deres kærlighed til Volkswagen og PLAYMOBIL. Fantastisk, hvilke eksotiske, fjerne og nære steder Boblen og T1-campingbussen allerede har været:

VW
VW
VW

Vidste du, at ...

... navnet Käfer, som er det tyske navn for Boblen, og som betyder bille, stammer fra USA? I USA blev bilen på grund af sin facon kaldt Beetle, som betyder bille.

... originalfarverne på de første VW-Bobler var sort og blågrå?

... folkevognsrugbrødet på grund af sin opdelte forrude på engelsk kaldes “Splittie”?

... T1-campingbussen også fandtes som mobil salgsbod med en sideklap, der kunne rejses op samt som ambulance, politibil, brandbil og ligvogn?

VW